Ädelmetaller spotpris världsmarknadspriser i SEK/gram Guld 831,72 kr 0.00% Silver 10,84 kr 0.00% Platina 374,31 kr 0.00% Palladium 347,89 kr 0.00%
Bra pris oavsett vikt Direktbetalning via Swish eller insatt på konto Inga dolda avgifter Möjlighet att sälja över disk Kontrollerade vågar

Så går det till

Börja med att väga ditt silver på en köksvåg eller motsvarande för att få en ungefärlig vikt.

Kontrollera stämplarna. Om du är osäker på om materialet är silver, på silverhalten är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Föremål stämplade NS, Prima NS, EP, eller Alp, Alpacka är tyvärr nysilver.
Kontakta oss via kontaktformuläret eller telefon så att vi kan komma fram till vad ditt silver är värt samt ordna med betalningen.
Vi finns Stockholm och i Göteborg, men har möjlighet att köpa silver från säljare i hela Sverige. Du kan antingen skicka in ditt silver eller träffa oss för att sälja ditt silver över disk.När silvret kommit oss tillhanda kontrolleras alltid vikt och silverhalt. Vi har lång erfarenhet av silver som material och kan kontrollera även ostämplat silver och silver med osäker halt. Vi använder oss också av kontrollerade vågar och kvalitetssäkrade analysmetoder.

Vi kontrollerar alltid säljarens identitet. Vi är registrerade för och följer rapporteringsskyldigheten för Förordningen om handel med begagnade varor. Vi är därför skyldiga att inrapportera alla inköp vi gör. Läs mer om registrering här.